Modul Wi-Fi Vivax

Modul Wi-Fi Vivax

Mai multe detalii

cod: Wi-Fi
Garantie: 36 Luni

100 lei

In stoc

- +

Compara

Informatii suplimentare si pareri Modul Wi-Fi Vivax

 
Informatii generale

Esti departe de casă? Ti-ai dori sa gasesti o temperatura placuta  cand ajungi? Vrei sa vezi ce temperatura ai in casa?  Datorită functiei Wi-Fi disponibila la anumite marci de aer conditionat, acest lucru nu mai reprezintă o problemă. Reglezi  temperatura unei încăperi, intensitatea fluxului de aer sau modul de funcționare direct de pe smartphone, oricând și de oriunde.  Conecteaza aparatul de aer conditionat la reteaua wireless a casei si il vei putea accesa in orice moment.

Alege un aparat de aer conditionat Wi-Fi!

Modulul Wi-Fi plug-and-play iți permite să vezi, sa setezi și chiar să programezi temperatura de oriunde, folosind un smartphone sau o tableta cu unul din sistemele de operare iOS sau Android. Descarci gratuit aplicatia specifica producatorului ales de pe AppStore sau GooglePlay si  in cateva minute detii controlul temperaturii casei tale.

vivax_r_design_wifi_in.png
Ultima generatie de aparate de aer conditionat Wi-Fi, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului Wi-Fi pe care il primiti odata cu produsul si care se instaleaza in unitatea interioara. Prin intermediului modulului Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.
 
Specificatii tehnice
ProducatorVivax

Scrieţi un review

Modul Wi-Fi Vivax

Modul Wi-Fi Vivax

Scrieţi un review

30 alte produse în aceeași categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out