AER CONDITIONAT COMERCIAL 

Sisteme de climatizare si Aparate de Aer Conditionat Comercial: Caseta, Duct, Coloana, Pardoseala

Aparatele de aer conditionat  Duct, Caseta, Coloana sau Pardoseala sunt  sisteme de climatizare destinate climatizarii salilor de evenimente, restaurante, baruri, sali de receprie sau cladiri de birouri.

Comanda acum pe Aero-Shop.ro aparatul de aer conditionat comercial de tip duct si vei beneficia de Solutia perfecta pentru  maxim de confort si eleganta.

 • Aer Conditionat Duct

  Aparate de aer conditionat Duct (de tubulatura)

  Aparatele de aer conditionat  Duct (de tubulatura) sunt  sisteme de climatizare destinate incaperilor prevazute cu plafon fals continuu sau casetat, si sunt relativ usor de instalat si curatat. Avantajul mare al aparatelor de aer conditionat duct este chiar distributia uniforma a aerului, care se face prin tubulaturi ce dirijeaza aerul tratat catre zonele de climatizat. Introducerea aerului  in incapere se face prin intermediul grilelor ce se pot dimensiona in vederea obtinerii unei viteze mici a aerului, rezultand un maxim de confort.

  Sisteme de aer conditionat si climatizare cu grile si tubulatura pentru montaj in plafonul fals

  Sunt foarte des folosite pentru climatizarea salilor de evenimente, restaurante, baruri, sali de receprie sau cladiri de birouri. Comanda acum pe preturi-aer-conditionat.ro aparatul de aer conditionat tip duct si vei beneficia de Solutia perfecta pentru  maxim de confort si eleganta.

 • Aer Conditionat Caseta

  Aparate de aer conditionat tip Caseta de tavan in 4 directii

  Gasesti in magazinul online preturi-aer-conditionat.ro aparate de aer conditionat tip caseta de tavan inverter, destinate incaperilor prevazute cu plafon fals continuu sau casetat, usor de instalat si curatat. Avand  un design elegant, modern si rafinat,  zgomot redus si o distributie optima a aerului, unitatile de aer conditionat tip caseta sunt ideale pentru instalarea in spatii precum cladiri de birouri, magazine, unitati comerciale, camere tehnice, camere de server, showroom-uri si restaurante. O gama completa incluzand unitati de lux care ofera o economie suplimentara de energie.

  Sisteme de climatizare si aer conditionat tip Caseta pentru tavan casetat

  Distributia aerului este mult imbunatatita datorita fantelor largi de refulare, realizand astfel un nivel sporit de confort in intreaga incapere. Comanda pe aero-shop.ro unitatea de aer conditionat caseta dorita, poti alege capacitate de raciere sau incalzire intre 9000 … 60000 BTU/h.

 • Aer Conditionat Coloana

  Aparate de aer conditionat tip Coloana

  Daca ai un spatiu mare de climatizat, o sala sau un cort de evenimente, dar si spatii precum restaurante, cluburi, spatii comerciale sau showroom-uri, aparatele de aer conditionat tip coloana sunt solutia ideala de care trebuie neaparat sa tii cont. Sunt sisteme de climatizare usor de instalat si curatat,  montajul unitatilor de aer conditionat de tip coloana facandu-se direct pe podea, simplu si rapid.

  Sisteme de climatizare si aer conditionat si cu montaj pe pardoseala - tip Floor Standing

  Acestea sunt o alegere excelenta pentru situatiile urgente în care este nevoie de un aparat de aer conditionat. Caracterizate printr-o functionare silentioasa, acestea sunt echipate cu un filtru de aer cu durata lunga de viata. Poti alege usor modelul de aparat de aer conditionat tip coloana pe preturi-aer-conditionat.ro, folosind filtrele de marca si capacitate.

 • Aer Conditionat Pardoseala/Tavan

  Aparate de aer conditionat Convertibile (Floor-Ceiling)

  Aparatele de aer conditionat tip Pardoseala  (podea) sau  Tavan sunt echipamente de aer conditionat cu un design elegant, pentru un confort maxim pe toata perioada anului.  Aparatele de aer conditionat inverter de pardoseala si tavan asigura o distributie de aer puternica si eficienta care  permite mentinerea intotdeauna a unei temperaturi ideale a mediului, evitand curentii de aer directi.

  Sisteme de climatizare si aer conditionat de podea, pardoseala sau tavan

  Aceste aparate de aer conditionat sunt ideale pentru incaperi cu plafoane joase, permit reglarea fluxului de aer furnizat atat pe orizontala cat si vertical, au capacitatea de a regla permanent fluxul de aer prevenind stratificarea si facilitand distributia acestuia in orice punct din camera.  Alege aparatul de climatizare dorit pe preturi-aer-conditionat.ro si vei beneficia de suportul tehnic de care ai nevoie.

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out