AER CONDITIONAT MULTISPLIT  

Aparate de aer conditionat Multisplit Inverter

Pentru cei care doresc sa beneficieze de maxim de confort  in fiecare incapere a locuintei, dar si o solutie constructiva care sa nu afecteze arhitectura casei, aparatele de aer conditionat multisplit inverter sunt de departe cea mai buna alegere.

Sisteme centralizate de aer conditionat dublu split si triplu split cu o singura unitate exterioara

Cu mare aplicabilitate pentru ansambluri rezidentiale, case private sau cladiri de birouri, aparatele de aer conditionat multisplit fac posibila instalarea pe o singura unitate exterioara a  doua (dublu split), trei (triplu split) patru sau chiar cinci unitati interioare de aer conditionat. Tipul unitatilor interioare sau exterioare este usor de ales pe preturi-aer-conditionat.ro, iar daca nu te descurci, suna pentru a discuta cazul tau cu un consultant tehnic.

 • Sisteme Multisplit

  Sisteme de aer conditionat multisplit

  Gasesti in pagina de sisteme de aer conditionat multisplit o gama variata de echipamente gata configurate cu doua, trei, patru sau cinci unitati interne multisplit.

  Aparate de aer conditionat centralizat tip dublu split si triplu split cu o singura unitate exterioara

  Sistemele de aer conditionat dublu split si triplu split beneficiaza de unitati interioare de diverse tipologii (caseta, split de perete, de pardoseala) pentru diverse aplicatii. Comanda chiar acum produsul dorit pe preturi-aer-conditionat.ro.

 • Unitati Interioare Multisplit

  Unitati interioare pentru aparate de aer conditionat multisplit

  Alege pe preturi-aer-conditionat.ro modelul preferat de unitate interna multisplit pentru a configura sistemul  de aer conditionat multisplit destinat spatiului tau.

  Tipologii diverse de unitati interioare pentru sistemele centralizate de climatizare dublu, triplu sau multi split

  Poti opta intre unitatile de aer conditionat tip split de perete, pardoseala, duct sau caseta, pe care sa le folosesti  asa cum crezi, in functie de destinatia incaperii de climatizat, alege capacitatea de 9000, 12000, 18000 BTU.

 • Unitati Exterioare Multisplit

  Unitati exterioare pentru aparate de aer conditionat multisplit

  Unitatile exterioare de aer conditionat multisplit pot fi alese foarte simplu plecand de la numarul unitatilor interioare de care aveti nevoie. Astfel, puteti achizitiona o unitate exterioara care deserveste doua, trei, patru sau cinci unitati interioare de aer conditionat.

  Alegerea unitatii exterioare pentru un sistem centralizat dublu, triplu sau multi split

  Sistemele multisplit accepta o incarcare de pana la 150%, deci poti opta pentru o unitate exterioara cu capacitate mai mica decat suma unitatilor interioare.

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0 lei Tax
0 lei Total

Check out