Aer Conditionat MULTISPLIT VIVAX ACP-18COFM50AERI / 2x ACP-09CH25AESI PRO Dublu Split Inverter

Producător:

Aparat de aer conditionat Multisplit (Dublu Split) Vivax

Citeste mai multArata mai putin
cod: 18COFM/2x9AESI   Garantie: 36 Luni
Indisponibil
Compară0
Informatii suplimentare si pareri Aer Conditionat MULTISPLIT VIVAX ACP-18COFM50AERI / 2x ACP-09CH25AESI PRO Dublu Split Inverter
Descriere

Descriere

vivax_w_design.png
des2_vivax_w_design.png
des3_vivax_S_design_Pro.png

Functia WiFi – Ready

Ultima generatie de aparate de aer conditionat Vivax S-Design Pro, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.

STERILIZAREA AERULUI LA 56 °C

Sterilizarea la 56 °C timp de 30 de minute neutralizează în mod eficient virușii prezenți în aer.
des4_vivax_S_design_Pro.png

LAMPĂ UV pentru neutralizarea virusurilor si a bacteriilor.

Lumina ultravioletă cu unde scurte, o soluție bine cunoscută de sterilizare, distruge particulele dăunătoare din aer, ducând la neutralizarea eficientă a virușilor și bacteriilor prezente în aer.
3d_dc_inverter.png

Noul Refrigerant ecologic R-32

Noul agent frigorific R32 este un freon sintetic, care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei de  hidroflurocarburi (HFC), nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice ale viitorului. R32 este un agent frigorific care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.
De ce sa aleg agentul frigorific R32? Agentul frigorific R32 are un GWP de 650 in comparatie cu GWP-ul de 2088 al R410A, adica o reducere a poluarii cu 68%. De asemenea, aparatele de aer conditionat cu R32 pot atinge niveluri mai ridicate ale eficientei si functionare mai buna la temperaturi extreme ale mediului, iar R32 este un agent frigorific monocomponent, usor de reciclat.
R32_refrigerant.png

FILTRU DUBLU

Sistemul dual de filtrare elimină complet substanțele nocive, asigurând un aer proaspăt și curat. Pre-filtrul previne în mod eficient răspândirea particulelor din aer. Al doilea filtru de carbon activ captează gazele și mirosurile periculoase.
des4_vivax_S_design_Pro.png

Functia Autocuratare

După oprire, unitatea interioară rotește ventilatorul în direcția opusă pentru a îndepărta apa condensată și astfel se auto-curăță, prevenind în mod eficient apariția bacteriilor și a virușilor.
des4_vivax_S_design_Pro.png

Telecomanda

des4_vivax_S_design_Pro.png

Flux de aer 3D

Refularea aerului se face automat atat orizontal cat si vertical, dirijand fluxul de aer pentru a umple fiecare colt al camerei.
3d_dc_inverter.png

Un somn mai plăcut, cu o functionare silențioasă

Funcționarea silențioasă a aparatului de aer condiționat, importanta pentru un somn mai confortabil și revigorant, este asigurată de un nivel scăzut de zgomot de numai 20 dB, echivalent cu volumul de șoapte sau sunetul frunzelor.
3d_dc_inverter.png

Tehnologia Golden Fin

Aparatul de aer condiționat VIVAX echipat cu tehnologia Golden Fin este mai rezistent la rugina cauzată de umiditate, accelerează ciclul de degivrare al unității exterioare, atrage mai greu grăsimea, oxidarea și alte substanțe corozive in comparatie cu tehnologia Blue Fin utilizată în mod obișnuit pentru a proteja schimbătoarele de căldură la aparatele de aer condiționat.
des4_vivax_S_design_Pro.png

3D Inverter

Tehnologia exclusiva 3D Inverter face ca Compresorul Vivax sa ofere cele mai bune performante din clasa, functionand puternic, eficient, rapid si constant în toate conditiile.
3d_dc_inverter.png

Unitate exterioara Vivax

 • Ventilator si gura de refulare îmbunătățite
  Bazat pe modele naturale și pe principii bionice, designul paletei ventilatorului VIVAX reduce în mod eficient rezistența la fluxul de aer și zgomotul. Împreună cu gura de refulare optimizată, oferă același volum de flux de aer cu un consum de energie cu 30 % mai mic.
 • Panoul de control al inverterului
  Tehnologia V-PAM inverter reduce efectele cercului magnetic și crește turatia maximă a compresorului folosind tehnologia de control vectorial. Această tehnologie asigura o eficiență mai mare și o performanță mai bună.
 • Interiorul tevilor schimbătorului de căldură
  O formă mai dens zimțată a fost aplicată interiorului tevilor din cupru pentru a crește zona de transfer de căldură. Cel mai recent schimbător de căldură a crescut numărul de dinți de la 45 la 54, îmbunătățind în continuare eficiența transferului de căldură.
 • Compresor rotativ dublu
  Compresorul rotativ dublu este un sistem care se rotește la un unghi simetric de 180° asigurând vibrații si zgomot reduse datorită cuplului redus.
3d_dc_inverter.png

Sistemele de aer conditionat multisplit ofera numeroase avantaje care le recomanda drept optiuni ideale pentru cele mai multe spatii de locuit sau de lucru. Acestea se disting prin eficienta energetica crescuta, avand capacitatea de a controla individual temperatura in fiecare camera, reducand astfel consumul de energie in zonele neutilizate. Aceasta flexibilitate devine ideala pentru cladiri de birouri sau pentru case / apartamente cu multe camere dar mai ales pentru cladiri de birouri.

Caracteristica principala este eficienta energetica si flexibilitate, pentru ca aceste sisteme economisesc spatiu prin folosirea unei singure unitati externe ce alimenteaza mai multe unitati interne. Si instalarea devine mai simpla dar mai ales mai ieftina, deoarece nu necesita conducte de aer voluminoase.

Si design-ul vine cu elemente diferite pentru sistemele multisplit astfel avem elemente interne de culori si stiluri deiferite, pentru a putea fi asortate cat mai bine cu decorul casei, camerelor sau birourilor.

Cu toate acestea spuse, un sistem de aer conditionat multisplit poate reprezenta de cele mai multe ori solutia cea mai eficienta si versatila de racire si ventilare!

Specificatii
18COFM/2x9AESI

Specificatii

Producator Vivax
Model Split de Perete
Tip produs 2 Unitati Interne
Capacitate nominala 18000 BTU/h
Clasa energetica racire A++
Tehnologie Wi-Fi Wi-Fi Ready
Garantie 36 Luni
Regim de functionare [min ... max] -20 ... +50 gr C
Suprafata acoperita 30 ... 50 mp
Culoare unitate interioara Alb
Documentatie
Recenzii(1)

Comentarii

Lasă o recenzie

 • Quality:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Încarcă Imagini:
Trage imaginile aici sau apasă pentru a le încărca.
Introduceti primul cuvant din denumirea produsului(litere mici): 
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Meniu