Rate aer conditionat

Aer conditionat cu plata in Rate

Cumpara aer conditionat cu plata in rate !

aer conditionat in rate raiggeisen card avantaj

Poti cumpara acum aer conditionat cu plata in 12 rate egale prin Raiffeisen BankCredit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank fara dobanda.

Magazinul online preturi-aer-conditionat.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro si NETOPIA/Mobilpay.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Plata in Rate cu Card Avantaj - Credit Europe Bank   rate aer conditionat card avantaj credit europe        Plata in Rate cu Card de Cumparaturi - Raiffeisen Bank   aer conditionat rate card cumparaturi raiffeisen 

Plata in Rate cu Card Star BT - Banca Transilvania    aer conditionat rate star bt transilvania        Plata in Rate cu Card de Cumparaturi  - Alpha Bank        rate aer conditionat alpha bank

Plata in Rate cu Bonus Card - Garanti Bank              rate bonus card aer conditionat garanti

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda"

1. Alegi ca modalitate de plata “Plateste Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro” si alege numarul de rate dorit – x, y, z rate (poti alege maxim 12 rate)
2. Efectuezi plata propriu-zisa
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Te asteptam la cumparaturi !

Meniu