Interfata Wi-Fi Daikin BRP069B45, compatibilitate Sensira - Comfora - Comfora optimizata pentru incalzire

Producător:

Interfata Wi-Fi Daikin

Citeste mai multArata mai putin
cod: BRP069B45   Garantie: 24 Luni
289 lei
Stoc limitat
Compară0
Informatii suplimentare si pareri Interfata Wi-Fi Daikin BRP069B45, compatibilitate Sensira - Comfora - Comfora optimizata pentru incalzire
Descriere

Descriere

Interfata control Wifi Daikin

Cea mai noua optiune de monitorizare prin Wi-Fi, disponibila pentru majoritatea unitatilor tip Split interioare, permite utilizatorului final sa controleze cu usurinta unitatea de aer conditionat de oriunde. Noua aplicatie imbunatatita, ofera mai multe posibilitati si va maximizeaza eficienta energetica si confortul.

INTUITIVITATE

Daikin s-a concentrat in special pe dezvoltarea de aplicatii pentru utilizare intuitiva si a imbunatatit functionarea unitatilor sale. Utilizatorii care au versiunea anterioara a aplicatiei de monitorizare instalata vor fi actionati pentru actualizare ca sa se poata bucura de functionalitate completa.

CONTROALE USOR DE UTILIZAT

 Aveti posibilitatea de a controla mai multe unitati dintr-o data prin functia "zone", cum ar fi trecerea fiecarei unitati interioare pe 22 grade Celsius. In plus, va puteti prestabili "scene logice" de tip scenarii IFTTT ("If This Then That")

INTEGRARE SI MANAGEMENTUL ENERGIEI

Noua monitorizare a consumului de energie poate fi afisata dupa consumul zilnic, lunar sau anual. Aceasta monitorizare este utila in special pentru a compara performanta peste ani sau perioadele de incalzire si racire. Aceasta aplicatie este suportata in aplicatii pereche a noilor EMURA II FTXJ-M si FTXM-M.

CONTROLAND TOATE CARACTERISTICILE SI FUNCTIILE PRIN INTERMEDIUL APLICATIEI DE MONITORIZARE

Noua aplicatie este mai puternica decat inainte, cunoaste unitatea perfect. Daca modul economic, modul putere sau functia  Streamer Flash sunt diponibile pe unitatea dvs, acestea vor aparea automat in aplicatie si pot fi activate. A venit cu adevarat timpul sa spunem la revedere telecomenzii.

compatibilitate wi-fi daikin

CARACTERISTICI:

  • Posibilitate de a controla mai multe unitati split prin aplicatie
  • Creati un climat confortabil de locuit in orice moment si in orice locatie
  • Detectarea la distanta a defectiunilor
  • Controler online: controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii, retele locale sau internet
  • Verificare a conditiilor meteo si prognoze pentru locatia unitatii

DAIKIN ONLINE CONTROLLER

Acceseaza unul dintre linkurile de mai jos pentru a descarca aplicatia Daikin Online Controller, cu ajutorul careia vei putea controla simplu si rapid aparatul prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, atata timp cat echipamentul va fi conectat la internet prin intermediul Wi-Fi:

Comanda vocala

Controlează-ți sistemul și bucură-te de un nivel maxim de confort, utilizând doar vocea. Utilizând Amazon Alexa sau Google Assistant, vei putea controla funcțiile principale, precum valoarea setată a temperaturii, modul de funcționare, viteza ventilatorului și altele!

daikin1.png

Specificatii
BRP069B45

Specificatii

Producator Daikin
Tip produs Modul Wi-Fi
Garantie 24 Luni
Recenzii

Comentarii

Fără comentarii

Lasă o recenzie

  • Quality:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Încarcă Imagini:
Trage imaginile aici sau apasă pentru a le încărca.
Introduceti primul cuvant din denumirea produsului(litere mici): 
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Meniu